iShotMyself

iShotMyself is een community waarop je foto’s en video’s van jezelf kunt plaatsen en ook foto’s en video’s van andere leden kunt zien. Door middel van de foto’s en/of video’s, kun je in contact komen met andere leden en eventueel een afspraak met hen maken voor een erotische date. De datingsite richt zich op mannen en vrouwen, maar is ook toegankelijk voor stellen.

De betrouwbaarheid van iShotMyself

Gek genoeg konden wij geen privacy policy vinden op iShotMyself en stonden er zelfs geen Algemene Voorwaarden op de website. Dit is opvallend, aangezien je foto’s en video’s van jezelf op de website plaatst en natuurlijk wel zeker wil weten dat dit beeldmateriaal niet gedeeld wordt met andere mensen buiten de datingsite of voor andere dingen gebruikt wordt. Een groot minpunt op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid dus.

Verder heeft iShotMyself helaas ook een passief beleid voor het opsporen van nep profielen. Je kunt jezelf tot Verified Member maken om te laten zien dat je echt bent en je kunt anderen ook vragen dit te doen als je twijfelt over de echtheid van hun profiel, maar iShotMyself controleert de profielen niet zelf. Overigens wordt zeker aangeraden om jouw profiel tot Verified Member te laten bestempelen, want dan krijg je simpelweg veel meer reacties van andere leden.

Inschrijven bij iShotMyself

iShotMyself heeft een afgesloten community met leden, wat betekent dat je een profiel moet aanmaken op de datingsite om toegang te krijgen tot het platform. Het enige wat je hoeft in te vullen als je een profiel aanmaakt bij iShotMyself, is een gebruikersnaam, een e-mailadres en een wachtwoord. Is jouw profiel aangemaakt, dan vul je nog je geboortedatum, je geslacht en je land in. Verder voeg je uiteraard foto’s en video’s toe aan je profiel, aangezien dit de insteek van de datingsite is.

De kosten van iShotMyself

Alle kosten van iShotMyself worden betaald door adverteerders, wat betekent dat er advertenties op de datingsite staan en je hierdoor geen abonnement hoeft af te sluiten om de datingsite gebruiken. Wel kun je ervoor kiezen om supporter te worden, waarbij je extra functies kunt gebruiken op de datingsite. Om supporter te worden, betaal je 0,75 euro per week.

De mobiele app van iShotMyself

Op dit moment heeft iShotMyself (nog) geen mobiele applicatie. Wel is de datingsite bruikbaar op de mobiele telefoon of tablet, zodat je alsnog mobiel kunt daten. Let op: ben je gewoon lid en dus geen supporter, dan kun je dagelijks maximaal 7 pagina’s per dag bezoeken op jouw smartphone of tablet.

Acties en kortingen

AshleyMadison.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij iShotMyself

Om jouw account bij iShotMyself definitief te verwijderen, log je je in en ga je nar ‘Mijn account’ Vervolgens klik je op ‘Mijn gegevens’ en kies je voor de optie ‘Verwijder mijn account’. Wil je later misschien toch weer gebruik maken van jouw account, dan kun je jouw account ook tijdelijk op non-actief zetten.

iShotMyself  Veel gestelde vragen

Welke regels gelden er bij het plaatsen van bestanden?

Je mag alleen foto’s en of video’s plaatsen die jij zelf hebt gemaakt. Een bestand wordt verwijderd indien:

 • deze van het internet afkomstig is;
 • deze reeds is geplaatst;
 • het reclamedoeleinden vertegenwoordigt;
 • het is gekopieerd van een ander lid;
 • het een lage kwaliteit heeft;
 • het niet seksueel getint is. Bv (een foto van je scooter);
 • er een minderjarig persoon wordt afgebeeld;
 • er auteursrechten op gelden, geweld verheerlijken of als beledigend ervaren kunnen worden;
 • deze in strijd is met de wet.

Wanneer je regels overtreedt, wordt jouw account definitief geblokeerd. In sommige gevallen kan er besloten worden een account te deblokkeren.

Help, mijn account is geblokkeerd. Waarom?

I Shot my Self blokkeert en/of verwijdert een profiel bij de volgende omstandigheden:

 • je overtreedt de huisregels zoals bij het vorige punt aangegeven.
 • je plaatst telkens bestanden in de verkeere rurbiek;
 • je stuurt beledigende berichten naar andere leden;
 • je maakt reclame voor een product of dienst;
 • je verspreidt spam.

Geef je toe dat jij je hier aan hebt schuldig gemaakt, dan kan I Shot My Self jouw account deblokkeren. Je dient aan te geven dat het niet nog eens zal gebeuren. Ga je daarna weer in de fout, dan wordt je account definitief geblokkeerd.

Een Verified Member, wat is dat? Enhoe kan ik dit worden?

Helaas zitten er tussen echte profielen ook neppe profielen. Deze mensen gebruiken zonder toestemming foto’s van anderen. Als jij duidelijk wil maken dat je “echt” bent, dan kun je een Verified Membership aanvragen. Dit betekent dat jouw geplaatst foto’s en films echt van jou zijn. Het voordeel van deze status is dat je meer reacties zal krijgen van andere leden. Heb je de indruk dat iemand niet echt is, dan kun je vragen of hij een Verified Membership aanvraagt. Iedereen is vrij om dit aan te vragen; het is dus niet verplicht.

 • 1. Maak één of meer “Verify” foto’s die aan de onderstaande eisen voldoen
 • Schrijf “I Shot Myself .nl ” op een lege vel papier. Je mag een edit programma’s gebruiken zoals (Photoshop)
 • Op diverse foto’s moeten aantoonbare herkenningspunt terugkomen. Denk aan, je omgeving, make up, kleding etc.
 • Maak een foto op afstand zodat je lichaam goed zichtbaar is.
 • Staat er een vrouwelijk lid in jouw account? Dan dienen de foto’s meegenomen te worden als Verified Member
 • 2. Upload de foto in jouw account. Klik daarna op de link “rapporteer bestand”. Geef daarbij “Verify” als redden op.
 • 3. Het is noodzakelijk om minimaal 5 foto’s van jezelf te plaatsen in jouw account; voorzien van herkeningspunten die op alle foto’s terug te zien zijn.
 • 4. Binnen 3 werkdagen wordt jouw verzoek gekeurd. Indien deze wordt goedgekeurd, komt er een groen vinkje achter jouw profiel naam te staan
 • 5. Zorg voor duidelijke herkenningspunten. ( bed, kast, bank, computer etc.)
 • 6. Verwijder jouw foto niet. Door hem te verwijderen verlies je automatisch de status als Verfied Member.

Heb je binnen 3 werkdagen geen bericht ontvangen? Dan is jouw verzoek afgewezen. Hierover zal niet gecorespondeerd worden. Lees de bovenstaande punten dus goed door.

Ik wil een afbeelding/ video verwijderen. Hoe doe ik dat?

Log in op http://www.ishotmyself.nl en navigeer naar: “Mijn account”. Klik daarna op “Mijn uploads”. Kies het bestand dat je wilt verwijderen door op het rode kruisje klikken.

Ik wil mijn account verwijderen, hoe kan ik dit doen?

Log in op http://www.ishotmyself.nl en navigeer naar: “Mijn account”. Scroll naar beneden en klik op de link “Verwijder mijn account”

 

6 Total Score
iShotmyself Review

Deze datingsite richt zich op mannen en vrouwen, maar is ook toegankelijk voor stellen.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

Tags:

Ervaringen

Heb je ervaring met iShotMyself?

Geef een waardering over deze site;
User Rating: 1.67 (3 votes)

Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

 1. Reply
  Mylust juni 25, 2017 at 11:02 am

  Leuke en interessante site, lekkere foto’s en reacties.
  Geniet erg van alle soorten sex