50plusmatch

Zoals de naam van dit datingnetwerk al aangeeft, richt 50plusmatch zich op single mannen en vrouwen met een leeftijd ouder dan vijftig jaar. Met een groot en divers ledenaantal biedt 50plusmatch voor ieder wat wils! Daarbij heeft de datingsite een eigen, gratis dating app voor het gebruik van 50plusmatch op een mobiele telefoon of tablet. Dit is handig als je bijvoorbeeld geregeld onderweg bent, of als je op de bank met je tablet op zoek wilt gaan naar een nieuwe match. 50plusmatch wordt gezien als een zeer betrouwbaar datingnetwerk.

De betrouwbaarheid van 50plusmatch

50plusmatch is een datingsite die zich richt op ouderen die serieus op zoek zijn naar een nieuwe, leuke partner. Betrouwbaarheid staat hierbij hoog op de prioriteitenlijst van 50plusmatch! Dit is onder meer terug te zien in het thuiswinkelkeurmerk op de website, waarmee 50plusmatch aantoont dat het een betrouwbare datingsite is. Het keurmerk garandeert je dat alle gegevens van leden veilig worden opgeslagen en dat hier in geen geval misbruik van zal worden gemaakt.

Overigens is het thuiswinkelkeurmerk niet het enige keurmerk waarover 50plusmatch beschikt! Op de website vind je namelijk ook het keurmerk Veilig Daten, die wordt uitgereikt aan betrouwbare datingsites. Deze betrouwbaarheid zie je onder meer terug in het feit dat 50plusmatch alle profielen handmatig controleert, om nepprofielen vanaf het begin te kunnen weren.

50plusmatch claimt niet alleen een betrouwbare datingsite te zijn, ze maken dit ook daadwerkelijk waar! Niet voor niets werd 50plusmatch in het verleden als beste getest door het televisieprogramma Kassa. Ook wist 50plusmatch een award te winnen bij de Thuiswinkel Awards in de categorie datingsites. Deze award is extra fraai, omdat de Thuiswinkel Awards een publieksprijs is! Het geeft aan dat leden 50plusmatch erg waarderen.

Inschrijven bij 50plusmatch

Het is erg eenvoudig om je in te schrijven bij 50plusmatch. Vul hiervoor in eerste instantie enkel je e-mailadres, een gebruikersnaam en je seksuele voorkeur in. Na het bevestigen van je account kun je ook de rest van je profiel invullen. Denk hierbij aan je geboortedatum, je beroep, je opleidingsniveau en soortgelijke informatie. Ook is er ruimte om wat meer te vertellen over je favoriete hobby’s, sporten en uiterlijke kenmerken.

Bij het invullen van je profiel wordt in zeven stappen in kaart gebracht wat voor persoon je bent en welk type single man of vrouw het beste bij je zal passen. Na het doorlopen van de stappen is het mogelijk om foto’s aan je profiel toe te voegen. Zo hebben andere leden direct een beeld van je!

Het gebruik van 50plusmatch

Na het afronden van je inschrijving bij 50plusmatch kun je op zoek gaan naar andere singles! Op de homepage van het datingnetwerk vind je het item “Things to share”, wat je kunt zien als een soort prikbord. Ieder lid kan dingen delen op dit prikbord, zoals oproepen, algemene mededelingen en soortgelijke berichten. Andere leden kunnen vervolgens op berichten reageren of kunnen een bericht ‘liken’. Dit is een heel laagdrempelige manier om in contact te komen met andere leden van 50plusmatch! Let wel op bij het plaatsen van berichten, deze zijn namelijk openbaar en voor iedereen leesbaar binnen het datingnetwerk.

Ook vind je aan de linkerkant van de homepage meer informatie over verjaardagen van leden, mensen die je profiel leuk vinden, mensen die online zijn en een update van de vijftig nieuwste inschrijvingen op 50plusmatch.

Rechtsboven vind je een uitgebreide zoekfunctie om op zoek te gaan naar single mannen en vrouwen, om bijvoorbeeld een praatje te kunnen maken. De zoekresultaten zijn te sorteren op allerlei verschillende kenmerken, zoals iemands leeftijd of de provincie waarin iemand woont. Als je een leuke single man of vrouw ziet staan kun je zijn of haar profiel bekijken. Hierbij is het mogelijk om het profiel leuk te vinden, een persoonlijk berichtje te sturen of iemand te blokkeren als je hem of haar niet vaker wilt tegenkomen op het datingnetwerk.

De functies van 50plusmatch werken soepel en zijn goed doordacht. Het “Things to share”-prikbord op de homepage is hier een goed voorbeeld van!

De kosten van 50plusmatch

Om persoonlijke berichten naar andere leden te kunnen sturen, dien je een betaald lidmaatschap af te sluiten. Je hebt hierbij de keuze uit vier verschillende lidmaatschappen:

  • 1 maand voor 24,95 euro per maand
  • 3 maanden voor 14,95 euro per maand
  • 6 maanden voor 9,95 euro per maand
  • 1 jaar voor 7,95 euro per maand

Het is heel eenvoudig om een betaald lidmaatschap te activeren, waarbij je kunt betalen met iDeal, een creditcard, Paypal of een bankoverschrijving.

De mobiele app van 50plusmatch

Als een van de weinige datingsites biedt 50plusmatch een app voor mobiele telefoons en tablets aan, die geschikt is voor zowel Android als iOS (Apple). Met deze dating app ben je overal en altijd in de gelegenheid om gebruik te maken van de functies die 50plusmatch je biedt! Handig als je bijvoorbeeld veel onderweg bent of niet steeds achter je laptop of computer wilt praten met andere leden.

Binnen de mobiele dating app is het mogelijk om een nieuw profiel aan te maken, kun je foto’s aan je account toevoegen, kun je andere profielen bekijken, is het mogelijk om te chatten en kun je berichten versturen naar leden. De dating is app is gratis te downloaden in de App Store van Apple of de Google Play Store van Android.

Acties en kortingen

dreammatch.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij 50plusmatch

50plusmatch biedt je de mogelijkheid om tijdelijk of blijvend te stoppen met het gebruik van je account binnen het datingnetwerk. Als je naar “Mijn Profiel” -> “Instellingen” -> “Lidmaatschap” gaat, krijg je de keuze tussen beide opties. Tijdelijk stoppen kan interessant zijn als je nog geen partner gevonden hebt, maar even niet meer met mensen wilt daten. Als je later weer wilt beginnen, hoef je niet weer alle gegevens in te voeren.

 

9 Total Score
50plusmatch Review

50plusmatch is een datingsite die zich richt op ouderen die serieus op zoek zijn naar een nieuwe, leuke partner

Populariteit
9
Gebruikersgemak
9
Functionaliteiten
9
Klantenservice
9
Kosten
8.5
Ervaringen

Heb je ervaring met 50plusmatch?

Geef een waardering over deze site;
User Rating: Be the first one!

Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100